Šoigu: suurõppuse käigus kontrollitake ka õhujõudude valmisolekut

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Šoigu.
Sergei Šoigu. Foto: SCANPIX

Vene õhujõudude ülem Viktor Bondarev kontrollib Lõuna sõjaväeringkonna relvajõudude etteteatamata lahinguvalmiduse kontrolli käigus neljanda õhujõudude ja õhukaitse armee valmisolekut, ütles kaitseminister Sergei Šoigu täna.

«Kontrollida õhujõudude valmisolekut lüüa tagasi vaenlase lennuväe rünnak ja kaitsta tähtsaid riiklikke ja sõjalisi objekte,» ütles Šoigu nõupidamisel.

Minister käskis Bondarevil juhtida õhujõudude ja õhukaitse neljanda armee kontrollimist, samuti korraldada kontroll õhujõudude ümberpaigutamise, rünnaku tagasilöömise ja massiivsete õhulöökide andmise harjutuste üle.

«On vaja valmistada ette polügoonid, et õhujõud saaks harjutada pommide heitmist, hinnata õppurite tulemusi, mis saavutatakse õppuste ajal lahinguülesannete täitmisel,» lisas Šoigu.

Kaitseminister teatas täna hommikul etteteatamata lahinguvalmiduse kontrolli algusest lõuna sõjaväeringkonna väeosades ning mõnedes õhudessantvägede ja transpordilennuväe üksustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles