Kogu perega valimiskarussellil (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast demokraatide presidendikandidaadiks pürgiva Hillary Clintoni toetusnumbrite vähenemist viimastel nädalatel võtavad nii tema abikaasa Bill kui ka tütar Chelsea üha aktiivsemalt kampaaniast osa.
Pärast demokraatide presidendikandidaadiks pürgiva Hillary Clintoni toetusnumbrite vähenemist viimastel nädalatel võtavad nii tema abikaasa Bill kui ka tütar Chelsea üha aktiivsemalt kampaaniast osa. Foto: Reuters / Scanpix

USA presidendikandidaatide eelvalimiste mammutkampaania on täies hoos. Kuigi suurima tähelepanu tõmbab endale jõuliselt klouni kuulsusega vabariiklane Donald Trump, veab ka demokraadist Hillary Clinton vankumatult oma teist kampaaniat. Abiks on tal seejuures peale nõunike ja abistajate ka terve perekond, alates sündimata lapselapsest kuni mulla all olevate esivanemateni.

Pärast demokraatide presidendikandidaadiks pürgiva Hillary Clintoni toetusnumbrite vähenemist viimastel nädalatel võtavad nii tema abikaasa Bill kui ka tütar Chelsea üha aktiivsemalt kampaaniast osa. Lisaks on appi võetud veel sündimata lapselaps ja ammu mulla all olevad  esivanemad.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles