Ameeriklanna lõikas võõra naise kõhust loote välja

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüdimõistetu Catrece Dynel Lane
Süüdimõistetu Catrece Dynel Lane Foto: SCANPIX

Täna mõisteti USAs Colorados süüdi naine, kes mullu märtsis meelitas enda koju võõra raseda naise ja ründas teda seejärel noaga kaela. Naine lõikas raseda kõhu lõhki ja eemaldas loote.

Seitsmendat kuud rase olnud ohver, kel oli suur haav kõhus ja teine haav kaelas, jäi ime läbi ellu, kuid tema beebi suri, vahendab Reuters.

35-aastane Dynel Catrece Lane meelitas võõra raseda naise oma koju reklaamiga, et pakub tasuta rasedariideid.

Daily Mail on varem kirjutanud, et Lane saabus kõhust välja lõigatud surnud lapsega haiglasse ja väitis, et tal oli nurisünnitus. Kuigi ta oli üleni verega kaetud, keeldus ta läbivaatusest. Hiljem tunnistas ta politseile oma teo üles.

Ohver suutis vaatamata oma suurtele vigastustele endale kiirabi kutsuda, kuigi ta oli lukustatud keldrisse. Talle tehti mitu operatsiooni ja ta jäi ellu.

Süüdi mõistetud naine oli meedia andmetel aastaid varem kaotanud oma väikese poja, kes uppus. Seda asjaolu ja soovi uut last saada peetakse tema kohutava teo väidetavateks põhjusteks. Meedia andmetel on Lane’l veel kaks teismelist tütart.

Kui suure karistuse Lane saab, selgub aprillis. Maksimaalset ootab teda ees 140-aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles