Soomes rööviti väärisesemeid vedanud sõidukit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja pilt põlevast autost.
Lugeja pilt põlevast autost. Foto: MTV.fi

Soomes Suomusjärvis röövisid relvastatud isikud täna väärisesemeid transportinud sõidukit.

Politsei sai täna hommikul kell 8.40 teate, et Suomusjärvis rööviti väärisesemeid vedanud sõidukit.

Ettevõtte G4S haru Soomes teatas hiljem, et sõiduk kuulub neile, kuid lisas, et röövlitel ei õnnestunud lastiruumist midagi võtta. Politsei viimast väidet ei kinnitanud, sest ekspertiis oli alles pooleli.

Foto: Vesa Moilanen/AP

Samas teatas politsei, et rünnatud sõiduk vedas raha.

Võimude andmeil oli tulirelvadega varustatud röövleid viis või kuus ning nad liiguvad mitme erineva sõidukiga. Isikud rääkisid soome keeles ning on veel jooksus, lisas politsei.

Sõiduk sunniti maantee ääres peatuma ning selle juht aeti autost välja. Tee ääres põles ka üks auto, mis politsei hinnangul süüdati segaduse tekitamiseks.

Foto: Vesa Moilanen/AP

Röövi käigus lasti käiku ka tulirelvad, kuid keegi viga ei saanud, teatas politsei. Lisaks ähvardasid isikud lõhkeaine kasutamisega.

Kaks röövis kasutatud autot leiti sündmuspaiga lähistelt. Mõlemal olid Soome numbrimärgid. Üks sõiduk oli röövitud möödunud nädalavahetusel Espoost.

Maanteeliiklus on Kivihovi juures peatatud mõlemas suunas.

Foto: Vesa Moilanen/AP

FOTOD: AP/Scanpix

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles