Ühendriikides tapeti järjekordses tulistamises neli inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masoni maakonna politseinikud varjumas autode taga keset vastasseisu tulistajaga
Masoni maakonna politseinikud varjumas autode taga keset vastasseisu tulistajaga Foto: SCANPIX

Ühendriikides tapeti reedel järjekordses tulistamises neli inimest, kelle seas oli ka lapsi, teatas politsei.

Vahejuhtum leidis aset Washingtoni osariigis asuvas Masoni maakonnas. Tulistaja lasi enda rohkem kui kolm tundi kestnud vastasseisu lõpuks maha.

«See isik tappis neli inimest, kelle seas oli lapsi ja lasi ennast lõpuks maha,» ütles maakonnašerifi eestkõneleja Ryan Spurling.

Kohaliku meedia andmetel oli mees tapnud oma naise ja lapsed. Üks laps pääses põgenema.

Viimastel andmetel oli mõrvariks 51-aastane David Wayne Campbell, kes tappis oma 49-aastase naise Lana J. Carlsoni ja nende kaks poega Quinn ja Tory Carsoni, kellest üks oli 16- ja teine 18-aastane.

Masoni maakonnakoroneri Wes Stockwelli sõnul jätab ta neljanda ohvri isikuandmed esialgu enda teada, kuni tapetu sugulastega on ühendust saadud. Põgenema pääses 12-aastane tüdruk, kel õnnestus majast põgeneda. Tüdruk viidi haiglasse, kuid teda pole tulistatud.

«Paistab, et tüdrukuga on kõik korras. Ma ei tea, kas ta on peretütar või võõrastütar, kuid tal õnnestus majast põgeneda,» ütles abišerif Spurling.

Kansase osariigi väikelinnas avas relvastatud mees päev varem tule muruniidukeid valmistavas tehases, surma sai samuti neli ja haavata 14 inimest, teatasid võimud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles