Video: agendid murravad maha Donald Trumpi pildistanud fotograafi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agendid Christopher Morrist eemale vedamas.
Agendid Christopher Morrist eemale vedamas. Foto: AP/Scanpix

Eilselt Ameerika Ühendriikide vabariikliku erakonna presidendikandidaadiks pürgiva miljardär Donald Trumpi toetajate kogunemiselt Virginias jõudis meediasse video, kus salateenistuse agendid kasutavad jõudu üritust jäädvustanud fotograafi vastu.

Videolt on näha, kuidas salateenistuse agent rabab ajakirja Time fotoajakirjanikku Christopher Morrist turjast ning surub ta vastu maad. Intsident leidis aset ajal, kui Trumpi suunas viibutas rusikaid parajasti mööduv mustanahaliste meeleavaldus, millele miljardäri toetajad vastasid omapoolse pahameelekooriga.

Agendid olevat käskinud Morrisel kaduda «puuri» ehk fotograafidele nende töö jaoks spetsiaalselt eraldatud alasse. Morris vastanud sõimuga, mille peale võtsid agendid ta haardesse ja surusid vastu maad.

Teenistus andis teada, et on juhtumist teadlik ja uurib seda. Salateenistuse agendid kaitsevad nii Trumpi kui kõiki teisi peamisi presidendikandidaate.  

Time`i andmeil tunneb Morris ennast hästi ning tunneb omapoolset kahetsust vahejuhtumi eskaleerumise pärast. Staažikas fotograaf on varem võitnud oma töödega mitmeid auhindu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles