2007. aastal Portugalis kadunud Madeleine McCanni otsitakse Paraguayst

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate ja Gerry McCann näitamas politseipilti, milline nende tütar Madeleine McCann võib nüüdseks välja näha
Kate ja Gerry McCann näitamas politseipilti, milline nende tütar Madeleine McCann võib nüüdseks välja näha Foto: SCANPIX

Üheksa aastat tagasi Portugalis kadunuks jäänud briti tüdrukut Madeleine McCanni otsitakse seni ning uus politseioperatsioon käivitati Lõuna-Ameerikas Paraguays.

Briti ja Paraguay meedia teatel toimub nüüdne otsing Paraguay politsei ja Interpoli koostöös.

Kate ja Gerry McCanni tütar Madeleine McCann kadus 2007. aastal Portugalis Praya da Luzis, kus pere oli puhkusel. Briti ja Portugali politsei otsis last mitu aastat, uuriti läbi sadu vihjeid, kuid lapse kadumine on seni lahendamata.

Jutumi alguses süüdistati isegi vanemaid, et laps võis hukkuda õnnetuse tõttu või nad tapsid ta ning peidavad jälgi, kuid  see ei leidnud kinnitust.

Madeleine McCann oli kadudes peaaegu nelja-aastane, siis nüüd peaks ta olema 12-aastane.

Paraguays käivitati politseioperatsioon pärast seda, kui uurija sai vihje, et Madeleine McCann välimusega tüdruk saabus riiki umbes üks kuu tagasi tundmatu naise seltsis.

Nüüdne otsimisoperatsioon toimub peamiselt Areguas, kus tüdruk ja ta saatja võivad olla.

Aregua politseijuhi Sanni Amarilla teatel osalevad Madeleine McCanni otsingutes nelja politseijaoskonna töötajad, siseministeeriumi eksperdid ja Interpoli esindajad.

Varasematel aastatel on Briti ja Portugali politsei saanud vihjeid, et briti tüdruk võib olla Rootsis, Hollandis, Belgias ja Marokos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles