Politsei ei usu Rootsis hukkunud briti ansambli liikmete enesetappu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viola Beach
Viola Beach Foto: SCANPIX

13. veebruaril Rootsis Stockholmi lähistel sillalt alla sõitnud auto juht ei teinud seda ilmselt tahtlikult, ütles juhtumit uuriv politseinik Lars Berglund.

«Minu hüpotees on, et ta (juht - toim) oli mingil põhjusel tähelepanematu, rääkis telefoniga või pööras end teiste autos viibinute poole ega märganud õigel ajal tõkkeid,» ütles Berglund kohalikule päevalehele LT.

Berglund lisas, et miski ei näi viitavat võimalikule enesetapule. «Miski ei osuta sellele, et juht oli depressioonis. Kõik olid pärast edukat kontserti Norrköpingis rõõmsad ja optimistlikud,» lisas politseinik.

Varem on politsei teatanud, et lahangu esialgsete tulemuste järgi oli juht kaine, kuid politsei soovib ära oodata lõplikud tulemused.

Õnnetuses said surma Inglise indie-ansambli Viola Beach neli muusikut ja mänedžer. Politsei pole avalikustanud, kes neist autot juhtis. Ansambel oli naasmas festivalilt «Where Is the Music?» ning oletatakse, et muusikud kiirustasid Arlanda lennujaama, et anda sama päeva õhtul kontsert ka Inglismaal.

Rootsi meedia kirjutas varem, et vahetult enne õnnetust oli sulgumas sild, mis oli enne kanalit läbiva laeva tarbeks üles tõstetud. Kuigi ohutuled olevat vilkunud, et aidanud see avariid ära hoida. Võimud aga on silla ohutulede rikke välistanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles