Petro Porošenko Blokk: Jatsenjuki tagandamine otsustatakse peatselt (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina peaminister Arseni Jatsenjuk
Ukraina peaminister Arseni Jatsenjuk Foto: SCANPIX

Otsus Ukraina peaministri Arseni Jatenjuki tagandamise kohta võib tulla arutusele juba lähiajal, ütles Petro Porošenko Bloki raadafraktsiooni juht Juri Lutsenko.

«Otsuseprojekt tagandamise kohta on sisse antud. Pean võimalikuks, et see tuleb arutusele lähiajal,» ütles Lutsenko ajakirjanikele pärast ülemraada fraktsioonide, komisjonide ja rühmade kooskõlastusnõukogu istungit esmaspäeval Kiievis.

«Suhtudes lugupidamisega peaministrisse ja sellesse, mis ta teinud on, samuti kabineti liikmetesse, arvan, et parim võimalus oleks olnud tema enda otsus tagasi astuda, keegi meist ei ole ametis igavesti,» ütles Lutsenko.

«Te ei ole minu suust kuulnud kordagi isiklikke etteheiteid Jatsenjukile. Ma rääkisin asjast. Mind ei huvita peaministri nimi, olgu see Jatsenjuk või mingi teine, mind huvitab, et reformid toppavad. Riik hakkab kaotama sihti silmist ja sellises olukorras peab valjusti rääkima valitsuse vahetamise vajadusest. Ma ei luba endal isiklikuks minna,» lisas fraktsioonijuht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles