Allikas: Rostovi lennuõnnetust ei peeta terroriaktiks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Doni-äärse Rostovi lennuõnnetuse võimalike põhjuste hulgas ei kaaluta terroriakti, vahendas Vene päästeteenistuse allikas täna Interfaxile.

«See teooria on ebatõenäoline ja tuleks võibolla isegi välistada. Tundub, et õnnetusel olid mingid mehaanilised põhjused,» ütles allikas.

Doni-äärses Rostovis kukkus täna varahommikul rasketes ilmaoludes alla lennufirma FlyDubai reisilennuk Boeing 737. Dubaist saabunud lennuki parda oli 55 reisijat ja seitse meeskonnaliiget, kes kõik hukkusid.

Lennuliiklust jälgiva Flightradar24 andmetel tegi Boeing 737 kolm maandumiskatset, enne kui maandumisrajast paarisaja meetri kaugusel alla kukkus ja põlema süttis.

Ukraina välisministeeriumi teatel sai lennuõnnetuses surma kaheksa ukrainlast.

Vene peakonsul Dubais ütles, et esialgsetel andmetel oli meeskonnaliikmete hulgas kaks Hispaania kodanikku ning üks Vene, Kreeka, Colombia, Kõrgõzstani ja Seišellide kodanik.

Küprose konsulaat Krasnodaris on aga öelnud, et lennuki kapten oli Küprose kodanik.

Lennuki must kast on leitud ja selle seisundit uuritakse, teatas lennuõnnetuse asjaolude uurimiseks moodustatud komisjon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles