Rostovis mälestati lennuõnnetuse ohvreid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed panid lennujaama ette hukkunute mälestuseks küünlaid.
Inimesed panid lennujaama ette hukkunute mälestuseks küünlaid. Foto: SCANPIX

Doni-äärses Rostovis peeti täna lennuõnnetuse ohvrite mälestusteenistus, millest võtsid osa Vene transpordiminister Maksim Sokolov, eriolukordade minister Vladimir Putškov ja Rostovi oblasti kuberner Vassili Golubev.

Rostovis kukkus eile varahommikul rasketes ilmaoludes maanduda üritades alla lennufirma FlyDubai reisilennuk Boeing 737. Dubaist saabunud lennuki parda oli 55 reisijat ja seitse meeskonnaliiget, kes kõik hukkusid.

Ministrid ja kuberner asetasid lennujaama lilli. Lilledega olid kohale tulnud ka kümned kohalikud elanikud.

Rostovi õpilastel on kavas korraldada kell kolm suur meeleavaldus lennuõnnetuse ohvrite mälestuseks, kelle hulgas oli ka nende kaasõpilasi.

Lennujaam on täna suletud ja kogu oblastis on välja kuulutatud lein.

Transpordiminister teatas, et allakukkunud lennuki reisijate ja meeskonnaliikmete isikute tuvastamine on alanud. «Ohvrite jäänuste tuvastamine on alanud. See kestab vähemalt kaks nädalat,» sõnas Sokolov.

Lennujaama juurde toodud leinalilled. Foto: Scanpix
Lennujaama juurde toodud leinalilled. Foto: Scanpix Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS

Kohalikud võimud on hakanud ohvrite omastele toetust maksma, ütles Rostovi oblasti kuberner. «Me alustasime täna lennuõnnetuse ohvrite sugulastele hüvituse maksmist, miljon rubla iga inimese kohta,» lausus Golubev.

Esialgsetel andmetel oli FlyDubai lennukis 41 Rostovi oblasti elanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles