Parteikaaslane süüdistas Brüsseli terrorirünnakutes Merkelit (2)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa liidukantsler Angela Merkel
Saksa liidukantsler Angela Merkel Foto: SCANPIX

Ei möödunud kolme tundigi Brüsseli terrorirünnakutest, kui Saksa poliitik Vera Lengsfeld leidis õnnetuse peasüüdlase. Erakonda CDU kuuluva naise arvates lasub siinkohal vastutus parempoolset parteid juhtival ja liidukantsleri ametit pidaval Angela Merkelil.

«Kiidetud olgu Angela Merkel, Sooja Südamega, Ettenägelik. Ta on teinud kõik selleks, et terror saaks Euroopas kanda kinnitada ja kelle pojad saaksid siin teostada oma tulevikku hävitatud maailmast. Laseme Angela Merekelil tähistada, ta on sellega hakkama saanud!» kirjutas Lengsfeld Facebookis.

Postitus on nüüdseks kustatud.

Foto: Facebook

Lengsfeld oli 1990-2005 Bundestagi liige. Kuni 1995. aastani kuulus ta roheliste erakonda, 1996. aastal läks ta üle Kristlik-Demokraatlikusse Liitu (CDU). Nii 2005. kui ka 2009. aastal kandideeris ta uuesti parlamenti, ent ebaõnnestunult. 2012. aastal valiti Lengsfeld Berliini-Brandenburgi Stalinismi Ohvrite Ühingu esimeheks. Samuti kirjutab ta publitsistikat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles