Pea 20 inimest on Brüsseli rünnakute järel jätkuvalt kadunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rünnakute ajal kaduma läinud  Sabrina Esmael Fazal.
Rünnakute ajal kaduma läinud Sabrina Esmael Fazal. Foto: twitter

Rohkem kui 48 tundi pärast Brüsseli rünnakuid pole kõiki kadunud inimesi jätkuvalt leitud. Sõbrad ja lähedased jätkavad lootuse kadumisest hoolimata meeleheitlikult nende otsinguid.

Viimastel andmetel kaotas teisipäevastes rünnakutes elu 31 inimest ning vigastada sai üle 300. Belgia meedia andmeil on 150 neist jätkuvalt haiglaravil, sh 61 intensiivravipalatis. Pea 20ne Brüsselis viibinud inimeste kohta puuduvad aga jätkuvalt igasugused andmed, kirjutab Briti väljaanne Guardian.

Brüssel on rahvusvaheline linn ning see peegeldub ka plahvatuste kurvas statistikas – surma või vigastada said 40 riigi elanikud ning politseil on seetõttu keerulisem isikuid lõplikult tuvastada.

24-aastast Sabrina Esmael Fazali pole teisipäevast saadik nähtud ning arvatakse, et ta sõitis rünnakute ajal metrooga kooli. «Ta läks tõenäoliselt Maelbeeki jaamast läbisõitvale liinile ja sattus kooliteel katastroofi keskele,» kirjutas üks neidu otsiv inimene Facebooki.

Lisaks otsisid lähedased täna hommikul jätkuvalt taga jõusaalitreenrit Loubna Lafkiri, kes oli plahvatuse hetkel samuti tõenäoliselt metroorongis.

Maelbeeki metroojaama lähistele on tänavale kleebitud ka 30-aastase Johanna Atlegrimi tagaotsimiskuulutused. Ka tema oli arvatavasti rünnakute ajal metroos.

28-aastane Yves Ciyombo Cibuabua oli plahvatuse hetkel kindlasti Maelbeekis, kirjutas tema kasuõde Facebooki. «Me ei tea tast mitte midagi. Oleme kõike proovinud,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles