Mineviku taak: North Carolina mees vahistati 2002. aastal tagastamata jäetud videokasseti tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameeriklane James Meyers võeti sel nädalal vahi alla, sest ilmnes, et mees pole 14 aastat tagasi laenutatud videokassetti laenutusse tagastanud.

37-aastane mees sõitis parajasti tütrele kooli järele, kui politsei ta teelt purunenud tagatule pärast kõrvale tõmbas, kirjutab Briti väljaanne The Guardian.

Meyers andis oma juhiloa politseile, kes pärast andmetega tutvumist teatas, et talle on 2002. aastal kehtestatud J&J Video’le kasseti mittetagastamise tõttu vahistamismäärus.

«Politseinik hakkab rääkima: «Härra, ma ei tea, kuidas teile seda nüüd öeldagi, aga teil on 2002. aastast vahistamismäärus. Ilmnes, et olete laenutanud filmi «Freddy Got Fingered», kuid pole seda kunagi tagastanud»,» jutustas oma kogemusest Youtube’i-video vändanud mees.

Concordi politsei kinnitas eile, taoline määrus oli 2002. aasta 28. veebruaril tõesti väljastatud, kuigi videoäri enam praeguseks ei eksisteeri. Meyersi sõnul lubasid võimud tal lapsele kooli järele minna ja seejärel tööl käia, tingimusel, et tuleb hiljem ise politseijaoskonda.

Hiljem toimetasid võimud käerauastatud Mayersi Cabarruse maakonna kohtuniku kabinetti. Järgmiseks peab ta aprillis ilmuma väärteo sooritamise süüdistusega kohtusse, sest ta pole renditud vara tagastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles