Lennukilt kukkunud ekskrement lõhkus Kanadas majakatuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanadalannast naine väidab, et üle tema ema maja lennanud reisilennukist kukkus alla külmunud kamakas väljaheidet, mis tungis läbi katuse ja ehmatas elanikke.

Stephanie Moore`i nimeline naine rääkis, et ärkas üles valju kärgatuse peale ning nägi koridorilaes hiiglaslikku auku – vähem kui viie meetri kaugusel kohast, kus ta magas. 36-aastane õpetaja ööbis oma ema juures, pärast seda kui oli naasnud reisilt Kuubale.

Hommikul päevavalguse käes avastas Moore, et augu laius laes on ligi meeter. Kohaletulnud remondimees sõnanud, et ta pole oma elus midagi sellist varem näinud. Katuse konstruktsioon oli tema sõnul terve ning sellele polnud langenud ka lund ega puuoksi.

Parandaja jõudis lõpuks järeldusele, et augu taga on «sinine jää» – nimetus lennukitelt aeg-ajalt kukkuvata ekskremendikamakate kohta, mis tuleneb masinais kasutatavast sinist värvi desinfitseerijast. «Sinine jää» on ka varem majasid tabanud ning kokkupõrkel sulab see ilma, et jätaks endast mingit tõendusmaterjali.

«Amet võtab kõiki teateid võimalikest jäätmetest väga tõsiselt,» kinnitas Kanada transpordiühenduse kõneisik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles