Itaalias vahistati terrorirünnakutes kahtlustatav mees (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP/Scanpix

Itaalias vahistati eile Alžeeria päritolu mees, keda kahtlustatakse seotuses Belgias korraldatud terrorirünnakutega, teatas kohalik meedia politseiallikatele viidates.

Meedia andmetel jäi 40-aastane Djamal Eddine Ouali vahele seoses võltsdokumentide uurimisega, mida kasutasid ka Pariisi ja Brüsseli rünnakute korraldajad.

Kahtlustatav vangistati Belgia võimude poolt väljastatud üleeuroopalise vahistamiskäsu alusel riigi lõunaregioonis Salernos.

Brüsseli rünnakute 31 ohvrist 24 isikud on tuvastatud, ütles Belgia pealinna prokurör Ine Van Wymersch. Van Wymerschi sõnul on 11 hukkunut välismaalased. Ohvrite seas on ka endine Belgia suursaadik Ameerika Ühendriikides Andre Adam.

270 haavatust 93 on ravil Brüsseli sõjaväehaiglas. Haigla arst ütles laupäeval, et 15 inimest on tõsiste põletushaavade osakonnas, neist viis intensiivravi palatis.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles