Hädamaanduv lennuk tappis autos istunud ameeriklase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Lõuna-Californias sõitis kiirteele hädamaandunud väikelennuk sisse tee äärde peatunud autole, tappes selles istunud naise. 

Tunnistajate sõnul oli näha, et ühemootorilisel lennukil oli tehnilisi probleeme. Üks kiirteel viibinud mees ütles, et kui allapoole tuiskav lennuk tema kohalt möödus, polnud kuulda mingisugust mootorimüra.

Lennuk – mudelitüübiga Lancair IV – maandus oma kõhule ja libises seejärel 250 meetrit, enne kui põrkas kokku tee ääres pidama jäänud Nissan Altimaga. Selle juht oli politsei andmeil peatunud selleks, et sünkroniseerida oma telefonil asuvat Bluetooth-seadet.

Kokkupõrge lömastas masina ja tappis tagaistmel olnud 38-aastase naise, vigastades veel kolme autosviibinut. «Lennuk tungis auto pagasiruumi ja lükkas tagumise põrkeraua peaaegu tagaistme sisse,» lausus kohaliku tuletõrje kõneisik John Buchanan.

Tõsiseid vigastusi said ka 62-aaastane piloot ja tema kaasreisija.

Foto: Don Boomer/AP
Fotod: AP/Scanpix
Fotod: AP/Scanpix Foto: Don Boomer/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles