Indoneesias pures krokodill surnuks venelasest turisti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Indoneesias leiti sukelduma läinud venelasest turisti surnukeha, kes sai tõenäoliselt surma krokodilli hammaste vahel.

37-aastase Sergei Lõhvari laip leiti Raja Ampati saarestikust neli päeva pärast seda, kui ta oli kuulutatud kadunuks. Viimati nähti teha 25. märtsil, päev hiljem, kui oli lahkunud Minyaifuni saare juurde sukelduma.

Otsingu- ja päästemeeskonda juhtinud Prasetyo Budiarto sõnul avastasid nad surnukeha lähedalt ka krokodilli, kes jäänuste järele hiilis. «Puuduolevate kehaosade ja vigastuste ulatuse järgi hinnates usume, et tapjaks oli krokodill,» lausus Budiarto.

Budiarto sõnul asub koht, kust leiti surnukeha, peamisest turistipiirkonnast kaugel ja seda peetakse tugevate vooluste ja kaljunukkide tõttu sukeldujatele ohtlikuks. Saarestikus elavad krokodillid on varemgi kohalikke järanud, välismaiste turistide puhul on surmajuhtumid aga haruldased.

Lõhvari sõbrad ütlesid, et venelane käis tavaliselt vees koos kaaslastega, kuid oli sel korral otsustanud minna üksinda. Tema surnukeha viidi Sorongi linna ja tuhastati seal perekonna palvel, kes tuleb varsti riiki jäänuseid kaasa võtma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles