Putin muutis siseväed rahvuskaardiks (5)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin
Venemaa president Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Vene president Vladimir Putin teatas tänal sisevägede alusel rahvuskaardi loomisest.

«Võeti vastu otsus, me loome siseministeeriumi sisevägede alusel uue täidesaatva võimu föderaalorgani, loome rahvuskaardi, mis hakkab tegelema terrori-vastase võitluse, organiseeritud kuritegevuse tõkestamisega ja jätkab tihedas koostöös siseministeeriumiga seni märulipolitsei jms ülesannete täitmist,» ütles president kohtumisel siseminister Vladimir Kolokoltsevi, föderaalse uimastikontrolliagentuuri juhi Viktor Ivanovi ja sisevägede juhataja Viktor Zolotoviga.

«Me kinnistame selle, nagu arutasime seda siseministriga, mitte ainult seadluses, vaid ka tulevases föderaalseaduses, et ei oleks mingeid vääritimõistmisi ja kõik töötaks selgelt ja ladusalt,» ütles Putin.

«Arvestan väga, et tulevane rahvuskaart täidab oma ülesandeid sama tõhusalt kui seni ja tugevdab tööd esmatähtsates suundades,» lisas ta.

President meenutas, et korrakaitseorganite töö täiustamist arutati juba varem.

«Mõtlesime selle üle, kuidas parandada tööd kõigis suundades, sealhulgas võitlust terroriga, organiseeritud kuritegevusega, seadusvastase uimastikaubandusega,» ütles Putin.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles