Kaksikud läksid operatsioonile: abikaasad ei tee neil muidu vahet (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Hiinas lähevad identsetest kaksikutest vennad noa alla, sest nende eraelu hakkas muutuma liiga keeruliseks – kuna ka nende abikaasad on täpselt ühesugused, läks väga keeruliseks teha vahet sellel, kes on kes.

Shanxi provintsist pärit kaksikutel oli tihti muret äratundmisega, kumb naine on nende pruut ja kumb vennanaine. Tagajärjeks olid nii mõnedki piinlikud ja segased vahejuhtumid. Sestap pöördusid nad nüüd kirurgi poole, kes muudaks nende välimuse kergemini eristatavaks.

Vennad Zhao Xin ja Zhao Xuan ning nende kaasad Yun Fei ja Yun Yang pidasid nõu Shanghais asuva Hongkangi haigla arstidega ning otsustasid neil lasta oma nägusid natuke korrigeerida.

Kaksikud abiellusid ühel ja samal päeval ning juba siis pidid nad kohaliku meedia andmeil olema väga tähelepanelikud: et sõrmus läheks ikka õige naise kätte. «Nad ei näe mitte ainult ühesugused välja, aga ka räägivad sarnasel toonil ja näoilmetega,» vahendab agentuur Xinhua. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles