Dubai kerjuse kuusissetulek ületab mitmekordselt keskmise eestlase aastapalga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Dubais elav kerjus teenis 270 000 AED (64 580 eurot) kuus, on kohalik munitsipaalametnik teatavaks teinud. Dubai omavalitsuse majandusjuht Faisal Al Badiawi teatas, et 2016. aasta esimese kolme kuuga on vahele võetud 59 kerjust. 

Dubai omavalitsus on alustanud koostööd kohalike politseiüksustega, et võidelda kerjamisega linna tänavatel, vahendab Arabian Business.

«Mõnedel kerjustel olid passid äri- või turismiviisadega. Kampaania käigus selgus, et enamus neist saabusid riiki legaalselt kolmekuulise viisaga, et selle ajaga koguda koguda nii palju raha kui võimalik,» sõnas Al Badiawi kohalikule meediale.

«Me avastasime, et üks kerjust teenis 270 000 AED (64 580 eurot) kuus, mis teeb keskmiselt 9000 AED (2150 eurot) päevas. Rohkem raha teeniti tavaliselt reedeti, kui kerjused seisid mošeede ees,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles