Pidid: Argentina Time Warp tehnofestivalil hukkus viis noort

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Argentina võimude sõnul hukkus pealinnas Buenos Aireses Costa Salguero kontserdipaigas toimunud tehnomuusika festivalil viis noort ja veel viis sai raskelt vigastada.

Buenos Airese päästetöötajate juhi Alberto Crescenti   ja parameedikute teatel on ohvrid, kes tõenäoliselt said mürgituse, vanuses 21 – 25 eluaastat, edastab BBC.

«Meil ei ole veel teada, mis jooke nad jõid, kuid tõenäoliselt oli jookides midagi. Teeme laboriuuringu. Võimalik, et ühes ruumis oli koos liiga palju inimesi ja ka see võis mõjutada,» selgitas Crescenti.

Talle teada olevalt noortel vererõhk tõusis, tekkisid hingamisraskused, nad hakkasid oksendama ja siis vajusid koomalaadsesse olekusse.

Ei ole veel teada, kas mürk või tugevatoimeline narkootikum võidi panda noorte jookidesse tahtlikult või oli tegemist juhusega.

Time Warp festival toimus Argentina pealinnas möödunud reedel ja laupäeval ning sündmuse käigus vajasid mitu noort esmaabi. Kui ilmnes, et tegemist võib olla raske mürgitusega, kutsuti päästetöötajad ja parameedikud.

Üks sündmusel olnutest ütles hiljem meediale, et kontserdipaigas sai nagu õhk otsa ja hingata ei olnud enam midagi.

1994. aastal Saksamaal Mannheimis alguse saanud tehnomuusika kontsert Time Warp on juba kolmandat aastat järjest toimunud ka Buenos Aireses ning seal on esinenud mitmed maailmakuulsad DJd.

Buenos Airese võimude käsul jäeti laupäevane kontsert ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles