Pildid ja video: Venemaal on üleujutustes vee all tuhat kodu (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene eriolukordade ministeeriumi allika sõnul puudutavad tänavused üleujutused Venemaal 107 linna ning ligi tuhandet kodu. Kevadiste üleujutuste põhjuseks on jää sulamisest tekkinud jõgede veetaseme tõus.

Täna hommikuse seisuga on Venemaal üleujutustes kannatada saanud 959 kodu, kus elab keskeltläbi 3500 inimest, teatas täna Venemaa eriolukorda ministeeriumi esindaja uudisteagentuurile TASS. Kõige keerulisem on hetkel olukord Vologda oblastis, kus veekahjustusi on saanud 1350 maja ning välja kuulutatud on eriolukord. Tjumeni oblastis on üleujutatud 672 maja, Omski oblastis 202 ning Sverdlovski oblastis 74.

Tjumenis asuvat Išimi linna kahjustusi võib aga pidada viimase 40 aasta kõige massiivsemateks. Kodudest on evakueeritud 1291 inimest, seal hulgas 312 last. Ajutistes majutusekskustes viibib hetkel 243 elanikku, kellest lapsi on 63, vahendas TASS.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles