Saksa politsei käis kohalikku hipsterimässu maha surumas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vegan eine.
Vegan eine. Foto: Panther Media/Scanpix

Berliini politsei oli sunnitud laiali ajama rahvamassi, mis oli kogunenud uue vegan-restorani ette, kui need ähvardasid pika ootamise tõttu liikluse peatada, vahendab The Local. 

Avamispidu Neukölln naabruskonna uues restoranis oli alanud vaid 20 mintutit varem, kui politsei sai teate, et restorani ukse taga on asjad käest ära läinud. «Restoran oli lihtsalt liiga ülerahvastatud,» kirjeldab üks kohalolnu The Localile olukorda, selgitades, et «need, kes restorani sisse ei mahtunud seisid restorani ees tänaval.»

Kui politsei saabus, oli restoranis juba 300 inimest ja tänaval neid ootamas veel 500, kellest suur hulk seisis sõiduteel, mis on piirkonna üks tihedaima liiklusega teesid. Sissepääsu ootajad ei olnud aga nõus lahkuma, mispeale politsei keeldus andmast luba pidu jätkata ja restoran oli sunnitud seepeale õhtuks uksed sulgema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles