Iraani spiiker: Washington kasutab terroriste oma huvides

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(160418) -- WASHINGTON D.C., April 18, 2016 (Xinhua) -- U.S. Capitol Police surround protestors who volunteer to be arrested during a demonstration against Money Politics on Capitol Hill in Washington D.C., the United States, on April 18, 2016. Few hundreds of protestors were arrested, according to demonstration organizers.(Xinhua/Yin Bogu) (Photo by Xinhua/Sipa USA)
(160418) -- WASHINGTON D.C., April 18, 2016 (Xinhua) -- U.S. Capitol Police surround protestors who volunteer to be arrested during a demonstration against Money Politics on Capitol Hill in Washington D.C., the United States, on April 18, 2016. Few hundreds of protestors were arrested, according to demonstration organizers.(Xinhua/Yin Bogu) (Photo by Xinhua/Sipa USA) Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

USA kasutab terroriste oma geopoliitiliste eesmärkide saavutamiseks Lähis-Idas, ütles Moskvas visiidil viibiv Iraani islami konsultatiivassamblee spiiker Ali Larijani.

«Oleme tunnistajaks kriisidele Süürias, Iraagis, Liibüas ja Jeemenis. Kes on kõik need terrorismiprobleemid tekitanud? Oluline tegur on see, et ameeriklased kasutavad terroriste oma eesmärkide saavutamiseks. Soovides mõnes riigis korratust vallandada, kasutavad nad vahendina terrorismi,» ütles Larijani Euraasia riikide parlamendispiikrite esimesel kohtumisel Moskvas.

«Ma ei taha öelda, et oma mõju ei ole kultuuri- ja regionaalprobleemidel, kuid kulisside taga tegutseb ka USA eriteenistus,» lisas spiiker.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles