Kanšin: NATO-Vene nõukogu istungi toimumine annab lootust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP/SCANPIX

Vene-NATO suhete elavnemine sisendab ettevaatlikku lootust, leiab Vene reservohvitseride organisatsioonide liidu juht Aleksandr Kanšin.

«Kellelgi ei ole illusioone, et suhete loomine läheb libedalt. Kuid läbirääkimised on igal juhul paremad kui külm sõda. Neist saab vaieldamatult uus lehekülg Lääne-Vene suhetes,» ütles Kanšin, kes on ka kaitseministeeriumi ühiskondliku nõukogu aseesimees.

«Viimased üleilmsete ohtudega seotud sündmused Süürias ja teistes maailma nurkades näitasid ilmekalt, et Lääne algatatud suhete katkestamisest Venemaaga ei võitnud keegi, pigem jõudis maailm sõja lävele,» märkis Kanšin.

Tema sõnutsi tervitavad rahvusvahelised veteranide organisatsioonid Brüsseli läbirääkimiste algust, sest need muudavad maailma turvalisemaks.

Rahvusvaheline reservohvitserkond, kuhu kuuluvad pea 30 Euroopa, Aasia ja Lähis-Ida riigi esindajad, pooldab Vene-NATO sõjaliste läbirääkimiste algust, ütles Kanšin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles