India mees lõikas vägistajast teismelisel käed otsast (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtlustatav lapsevägistaja haiglas.
Kahtlustatav lapsevägistaja haiglas. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Indias sattus meediaorbiiti Parminder Singhi nimeline mees, kes lõikas kahtlusalusel süüdistataval käed otsast – kaks aastat pärast seda, kui too oli väidetavalt vägistanud tema seitse kuud vana tütart.

Vägistamine leidis aset tunamullu aprillis, kui tuppa astuv Singhi abikaasa sattunud peale sellele, kuidas tollal 14-aastane süüalune nende imikust tütart pilastab. Kohtumenetlus võttis aga aega ning praegu 17-aastane lapseahistaja ilmus Punjabis kohtu alla alles nüüd – selgus, et tema ülekuulamine lükkub veelgi edasi.

Singh otsustas omakohtu kasuks. Ta lähenes teismelisele ettekäändega, et jääb nõusse kohtuvälise menetlusega ja pakkus talle oma mootorratta tagaistmel küüti.  Selle asemel viis ta süüdistatava hüljatud kanalisse, sidus kinni, peksis teda ning lõpuks lõikas randmetest ära tema mõlemad käed.

Poiss oleks tõenäoliselt verest surnuks jooksnud, kui mõned lähedased külaelanikud poleks kuulnud tema karjeid. «Nad jooksid kanali poole ja leidsid verd jooksva ohvri,» rääkis Indian Expressile politseiülem Swapan Sharma. Politsei on esitanud Singhile mõrvasüüdistuse ja otsib teda nüüd taga.

2014. aastal võttis kohtumõistmise enda kätesse keegi raevunud indialane, kelle tütar oli jäänud vägistajast rasedaks. Ta kutsus mehe õhtusöögi ettekäändel enda poole, seejärel aga piinas teda ja tappis ta. Isa andis ennast ise politseile üles ja põhjendas: ta kartis, et õiglus ei saa võidule, seega pidi ta ise tegutsema. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles