Tavapäratu aprillilumi pani rootslased sotsiaalmeedias virisema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Twitter.com/BjornBornemann

Rootsi autojuhtidele soovitati täna ettevaatlikult sõita, kuna teed on üle riigi libedad. Lisaks tõid ootamatud ilmaolud sotsiaalmeedias kaasa nurinalaine.

Lõunas asuva Lundi linna politsei hoiatas Instagramis, et taevast sadav kopsakas rahe koos langevate õhukraadidega on piirkonnas just praegu õnnetusi põhjustamas.

Läänerannikul Göteborgis kukkus tänavalamp tihedalt kasutatavale kiirteele E6, sest üks juht oli põrutanud sõiduradasid eraldavasse piirdesse, kirjutab thelocal.se.

Politsei pressiesindaja Joakim Hansson kommenteeris tabloidile Aftonbladet toimuvat sõnadega, et ees ootab kaootiline hommik.

Riigi põhjaosas on nullist allapoole jäävad õhutemperatuurid ka hiliskevadel tavapärased, kuid lõuna- ja keskosas pole lumi aprilli lõpus just sagedane nähtus. Tänahommikused äkilised külmakraadid tõid põhjamaal kaasa aga rootslaste jaoks suhteliselt veidra kevadilma.

Näiteks lõunas Bromöllas toimus eile pärastlõunal seitsme kuni kümne autoga ahelkokkupõrge, sest eelnevalt oli sadanud lund.

Kaks sentimeetrit lund, see oligi see, mis juhtus. Neil tabas ootamatult see, et lund sadas lühikeses ajaühikus väga palju, teatas politsei pressiesindaja Jimmy Modin uudisagentuurile TT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles