Saakašvili loodab Gruusia valimistel oma erakonna võitu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odessa oblasti kuberner Mihheil Saakašvili.
Odessa oblasti kuberner Mihheil Saakašvili. Foto: SCANPIX

Ukraina Odessa oblasti kuberner, Gruusia endine president Mihheil Saakašvili on kindel, et septembrikuised Gruusia parlamendivalimised võidab kindlasti tema erakond Ühtne Rahvuslik Liikumine (UNM).

«Gruusias tuleb korraldada valimised, need võita ja ma tulen ja aitan neid inimesi, seda meeskonda, mis võidab kaotusteta, aitan kiiresti märkida maha uued arengusuunad. Aega valimisteni on vähe ja mul käivad konsultatsioonid. Muide, minu juures käivad konsulteerimas ka Gruusia võimude esindajad,» ütles Saakašvili teleusutluses.

Ta ütles ka, et praegu on Gruusia poliitikas vaid kaks juhtkuju - tema ja ekspeaminister Bidzina Ivanišvili.

«Tänaseks on Gruusias ainult kaks jõudu, üks on seotud oligarh Bidzina Ivanišviliga, teine minuga, mingit kolmandat jõudu ei ole,» ütles Saakašvili.

Seejuures endine riigipea rõhutas, et tema naasmine Gruusiasse pärast valimisvõitu ei tähenda põgenemist Ukrainast.

«Mina ja minu meeskond Ukrainas ei loobu Ukraina missioonist, sest selle arenguväljavaadete loomine tähendab arenguväljavaadet Gruusiale. Mul ei ole valikut Ukraina ja Gruusia vahel - valin mõlemad,» ütles Saakašvili.

Kuberner ütles samuti, et suudab Ukrainas luua poliitilise erakonna, mis võidab ükskõik millised valimised.

«Selles ei kahtle Ukrainas ei meie sõbrad ega meie vaenlased,» ütles Saakašvili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles