Roheneemesaartel 11 inimest tapnud sõdur tabati

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei vahistab 11 inimese tapmises kahtlustatava sõduri.
Politsei vahistab 11 inimese tapmises kahtlustatava sõduri. Foto: STRINGER/REUTERS

Roheneemesaartel (Cabo Verde) 11 inimese tapmises kahtlustatav sõdur vahistati kolmapäeval, teatas kohalik meedia.

Meediakanalite andmetel tabati 23-aastane kahtlusalune pärastlõunal pealinnas Praias. Rahvusringhääling RTCV avaldas oma internetiküljel vahistamisest fotod.

Politsei leidis päev varem sõjaväekasarmust maha lastuna kaheksa sõdurit ja kolm tsiviilisikut. Veretöös kahtlustatakse kasarmus teeninud sõdurit.

Valitsus andis surnukehade leidmise järel pealinna Praia rahvusvahelises lennujaamas ja Lääne-Aafrika saareriigi sadamates julgeolekujõududele kõrgeima ohuhäire, kirjutas ajalehe Expresso das Ilhas veebiportaal.

Kümnest saarest koosnevad Roheneemesaared asuvad Senegali rannikust 600 kilomeetri kaugusel ning riigi rahvaarv on umbes 500 000. Roheneemesaared on viimasel ajal võidelnud rahvusvaheliste narkovõrgustikega, mis üritavad riiki kokaiini smugeldada. Politsei konfiskeeris läinud nädalal ühelt jahilt 280 kilogrammi kokaiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles