Pildid: Trumpi kampaaniakontorisse saadeti pulberkiri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi kampaaniakontorisse New Yorki Manhattanile Trump Towerisse saadeti kahtlast pulbrit sisaldanud kiri.

New Yorgi politsei esindajate teatel said nad kirja kohta teate eile kell 19.30 kohaliku aja järgi ning teates oli, et Fifth Avenue ja 56th Street nurgal asuva torni viiendale korrusele on saabunud kummaline ümbrik, edastab nytimes.com.

Ümbrikul oli Trumpi kampaaniakontori aadress ning pärast seda, kui Trumpi meeskonnaliige olid ümbriku avanud ja sellest pulbrit leidnud, teatati  sellest politseisse.

Politseiuurimine näitas, et tegemist ei olnud ohtliku ainega, kuid veel ei ole teada, mis see on.

New Yorgi politsei ja tuletõrje teatel kontrolliti igaks juhuks kogu Trump Towerit, kuid ohtu ei leitud. Olukord rahunes kella 23.10 paiku õhtul.

Pulberkirja tõttu kontrolliti nelja inimest, kes olid sellega otseselt kokku puutunud, kaasa arvatud ühte politseinikku. Neil ei leitud mingeid kõrvalekaldeid ega haigussümptomeid.

Trump oli eilse intsidendi ajal kampaaniasündmusel Californias.

Märtsis sai umbes samasuguse pulberkirja Trumpi poeg Eric, kellele saadeti see ta koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles