15- aastane tappis julmal viisil kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Worron,Essexi politseipeakonstaabli assistent pressile ostust edastamas koos esimese ohvri emaga (paremal teine)
Steve Worron,Essexi politseipeakonstaabli assistent pressile ostust edastamas koos esimese ohvri emaga (paremal teine) Foto: SCANPIX

Teismelisele inglasele mõisteti kahe inimese surnuks pussitamise eest minimaalselt 27-aastane vanglakaristus, vahendab Sky News.

15-aastase Fairweatheri iidoliteks olid sarimõrvar Ted Bundy ja Yorkshirei Rappija, kelle eeskujul ta tapmisi korda viis, kirjutatakse Sky Newsis.

Teismeline pussitas 2014. aasta märtsis üht oma 33-aastast ohvrit 102 korda, samal ajal kui mees lamas purjus ja abituna ühes Essexi pargis.

Kolm kuud hiljem ründas ta 31-aastast naist täägiga, kui too mööda linnas asuvat loodusrada jalutas, torgates sellega läbi tema mõlemad silmad.

Kohtunik nimetas kuritegusid julmas ja sadistlikuks.

«Mul pole kahtlustki, et sa nautisid kontrolli- ja võimutunnet, mida teod sulle andsid,» lisas kohtunik otsust täide viies.

Politsei sõnul otsis ta maaniliselt tegude kajastust meedias ja internetis.

15-aastase teismelise enda sõnul oli ta saatana poolt seestatud ja seetõttu mittevastutav oma tegude eest. Samas tunnistas ta mõrvade sooritamist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles