Mürgine maius tappis Pakistanis 33 inimest (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sputnik/Scanpix

Pakistanis on tänase seisuga surnud 33 inimest, kes sõid aprilli keskpaigas putukamürki sisaldanud maiuseid, teatasid ametnikud.

Pandžabi provintsi Karor Lal Esani piirkonna elanik Umar Hayat ostis 17. aprillil kommipoest maiuseid ning jagas need lapselapse sünni tähistamiseks oma perekonnale ja lähedastele. Samal päeval suri nende söömise tagajärjel 10 inimest. Kokku manustas komme 52 inimest.

«Mürki sisaldanud maiuste söömise tagajärjel surnute arv tõusis 33-ni ja haiglas on veel 13 ohvrit,» ütles piirkonna politseiülem Muhammad Ali Zia.

Kaks maiustustepoe omanikku ja üks selle töötaja on kinni peetud ning astuvad kohtu ette esmaspäeval, lausus uurija Haji Mohammad Akhtar.

Politsei teatas möödunud nädalal, et üks poetöölistest võis lisada mürgi maiustele kogemata. Kõrvalasuvat mürgipoodi renoveeritakse ning selle omanik oli jätnud oma toodangu pagariärisse hoiustamiseks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles