Odessas lasti maha ärimees ja endine linnapeakandidaat

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina lipp Kiievis
Ukraina lipp Kiievis Foto: SCANPIX

Ukrainas Odessas suri eile õhtul poliitik ja ärimees Aleksandr Korobtšinski, kelle pihta kurjategija oli samal päeval tulistanud kuus lasku.

Mõrvar tulistas 42-aastast ettevõtjat ja endist linnapeakandidaati kella 20 paiku Tšaikovski põiktänaval tema kodu juures, kirjutab ajaleht Segodnja.

Odessa oblasti siseasjadeosakonna pressiteenistuse juht Viktor Mirošnitšenko rääkis, et sündmuskohalt leiti neli padrunihülssi, mis oli pärit 9-millimeetrise kaliibriga relvast.

Nelja lapse isa Korobtšinski suri umbes kaks tundi pärast rünnakut haiglas.

Uurijad said oma valdusesse videokaamera filmilindid, kuid pilt on nii ähmane, et keeruline on kedagi selle järgi ära tunda, rääkis allikas ajalehele Segodjna.

Mitu meediaväljaannet kirjutas, et mees sai kuus kuulihaava. Ta toimetati erahaiglasse, kuid arstid ei suutnud haavatu elu päästa.

Korobtšinski oli ehitusfirma IntoStroi ja telefirma Reporter omanik, lisaks sellele oli ta Ukraina Töösturite ja Ettevõtjate Partei juht.

Möödunud sügisel kandideeris ta Odessa linnapeaks, kogus 2,6 protsenti häältest ja saavutas kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles