Saksa paar, kes nautis naiste piinamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurijad kuriteo toimumispaigas
Uurijad kuriteo toimumispaigas Foto: SCANPIX

Saksa paar meelitas tutvumiskuulutustega oma koju naisi, et neid siis vangis hoida, piinata ja tappa.

Politsei sõnul on sel viisil kinni hoitud ja tapetud vähemalt kaks naist, kuid ei välistata rohkem ohvreid. Paari elukoht on saanud nimeks Õuduste Maja, vahendab The Local.

46-aastane mees ja tema 47-aastane eksabikaasa arreteeriti eelmisel nädalal. Süüdistatuna ühe naise kahe kuu pikkuses piinamises ja vangistamises.

Paar tabati, kui nende katki läinud autost leiti 41-aastane märkimisväärsete vigastustega naine, kes hiljem nende tekitatud peatrauma tõttu suri.

Eile tunnistas naiskahtlusalune üles veel vähemalt ühe paari poolt sooritatud mõrva ja aastate jooksul mitmete naiste vangistamise ning piinamise.

Teine mõrvatu oli 33-aastane naine, kelle keha paar sügavkülmikus hoidis, seejärel ära tükeldas ja tükke kaminas põletas.

Naine suri 1. augustil, 2014. aastal. Raske füüsilise väärkohtlemise tagajärjel. Kõik see leidis aset Höxteri-nimelises linnas.

Meesosapoole sõnul on kogu süü tema eksabikaasal ja temal pole kogu looga mingit tegemist. Politsei uurijate arvates on ka mehe eksabikaasa aastate jooksul kannatanud raskeloomulise väärkohtlemise all.

Politsei otsib hetkel teisi kannatanuid.

Seksuaalse väärkohtlemise jälgi pole uurijad siiani tuvastanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles