India taksojuht ahistas belglannast turisti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod New Delhis.
Taksod New Delhis. Foto: AFP/SCANPIX

India pealinnas New Delhis sattus seksuaalse ahistamise ohvriks 23-aastane belgia naine, kes võttis laupäeva öösel kohaliku takso.

Naise tehtud avalduse järgi tellis ta takso kell üheksa õhtul, et sõita sellega sõbra juurde külla. Sohver valis sihtkohta jõudmiseks aga veidra marsruudi, millest belglanna talle ka teada andis. Naine helistas oma sõbrale ja palus tal juhile telefoni kaudu teed seletada.

Autojuht teatanud seepeale, et tema GPS ei tööta ja palus naisel kõrvalistmele tulla. Äkitselt krabas ta hoopis belglanna telefoni ja üritas sealt kustutada viimase kõne andmed. Kui naine lõi lärmi, hakkas juht teda «ebakohaselt puudutama». Lõpuks andis sohver naisele tema telefoni tagasi, viskas ta autost välja ja ähvardas teda tõsiste tagajärgedega, kui ta peaks toimunust kellelegi rääkima.

Taksofirma Ola teatas hiljem, et töösuhe Vikram Singhi nimelise juhiga lõpetati koheselt. «Meil on sellise käitumise vastu nulltolerants,» vahendas ettevõtte esindaja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles