MH17 katastroofis kolm järglast kaotanud paar sai lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled MH17 allakukkumiskohal.
Lilled MH17 allakukkumiskohal. Foto: Reuters/ScanPix

«Me armastame kõiki oma nelja last jätkuvalt,» ütlesid Austraaliast pärit Anthony Maslin ja Marite Norris Briti väljaandele The Guardian. «Violet on toonud meile tagasi lootuse ja rõõmu,» lisas paar oma äsja sündinud pisitütre kohta.

MH17 lennukatastroofis kõik kolm last kaotanud Anthony ja Maritele sündis selle nädala teisipäeval tütar Violet May Maslin.

Malaysia Airlinesi lennuk Boeing 777-200 lendas Amsterdamist Kuala Lumpurisse, kuid tulistati Ida-Ukrainas Donetski oblastis Torezi lähedal 17. juulil 2014 alla, tappes kõik 298 pardal viibinud inimest. Hollandi uurijad avaldasid oktoobris MH17 uurimisraporti, mille kohaselt tulistati alla Venemaal toodetud BUK raketitõrjesüsteemiga.

Hukkunute hulgas oli 27 Austraalia kodanikku, nende seas ka paari lapsed 13-aastane Mo, 10-aastane Otis ja 12-aastane Evie Maslin ning nende vanaisa Nick Norris. Antony Maslini ja Marite Norrise sõnul oli nende perekond pärast õnnetust sisuliselt «kildudeks purunenud.»

«Meie elu on kui põrgu, mis tuleb pärast põrgut,» lausus paar vahetult pärast õnnetust. «Meie lapsi pole enam meiega ja selle kohutava teadmisega peame me elama kogu oma ülejäänud elu.»

Kuid uue pisitütre saabumine nende perre on mehe ja naise sõnul selge märk, et armastus on vihkamisest tugevam, lisades, et väike Violet on justkui kingitus nende õnnetuses kaotatud pereliikmete poolt.

«Valu on jätkuvalt meiega, aga Violeti saabumine meie ellu ja teadmine, et kõik neli last on igavesti meiega, on toonud sellele matvasse pimedusse pisut valgust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles