Migrantidest afgaanid ja iraaklased klaarivad Saksamaal omavahel arveid (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokkupõrkeid varjupaigataotlejate vahel on toimunud Saksamaal ka varem. Pildil taltsutavad politseinikud migranti Berliinis.
Kokkupõrkeid varjupaigataotlejate vahel on toimunud Saksamaal ka varem. Pildil taltsutavad politseinikud migranti Berliinis. Foto: SCANPIX

Põhja-Saksamaal Dauelseni asüülitaotlejate keskuses sai möödunud nädala reedel ja laupäeval toimunud kaklustes vigastada üle kümne inimese.

Üleeile puhkenud kokkupõrkes sai tõsiselt vigastada 14-aastane poiss. Kui algselt teatas politsei, et peahaava saanud poisi seisund on eluohtlik, siis enam pole tema elu ohus.

Politsei kinnitusel osales üleeilses kakluses umbes poolsada inimest. Lisaks 14-aastasele poisile said vigastada veel 14 inimest, kuid nende vigastused pole nii tõsised.

Osa keskuse asukaist toimetati uute kokkupõrgete kartuses ajutiselt teise kohta. Üks 19-aastane mees võeti öösel ka lühiajaliselt vahi alla.

Seejuures toimus samas keskuses kaklus ka päev varem ning siis osales kokkupõrgetes umbes 30 inimest. Politsei uurib seoses reedese intsidendiga seitsme inimese tegevust.

Saksa kohaliku meediakanali NDR teatel põhjustas kakluse afgaanide ja Iraagi kurdide tüli väidetava varguse pärast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles