Kadõrov palub rahvast: aidake leida mu kadunud kass

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramzan Kadõrovi abipalve Instagramis.
Ramzan Kadõrovi abipalve Instagramis. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tšetšeenia juht  Ramzan Kadõrov on teinud endale nime peamiselt julma ja ekstravagantse isevalitsejana – kuid hiljuti demonstreeris ta interneti vahendusel ka oma pehmet poolust. 

Kadõrov on juba pikaaegne sotsiaalmeediakanali Instagram kasutaja. Tavaliselt postitab ta sinna pilte, kus portreteerib end tõelise macho-mehena – näiteks maadleb krokodillidega või paitab tiigreid. Ent nüüd pöördus Kadõrov rahva poole palvega aidata leida üles tema kaotsiläinud kass.

Toygeri tõugu loom kadus ära kümne päeva eest. «Oleme hakanud tõsiselt muretsema,» kirjutab autokraat oma postituses. Ta lisab, et oleks tänulik igasuguse vihje eest, mis aitaks lemmikut leida. «Ta nägi välja nagu väike tiigrikutsikas,» heldis Kadõrov.

Riigijuhi postitus on kogunud rohkem kui 30 000 meeldimist ja 600 kommentaari, kuid teadaolevalt pole kassi siiani veel leitud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles