Protestijad loopisid Donald Trumpi vastasel meeleavaldusel kive ja pudeleid

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei viib protestija ära vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi kampaaniaürituselt Albuquerque'ist.
Politsei viib protestija ära vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi kampaaniaürituselt Albuquerque'ist. Foto: SCANPIX

Protestijad loopisid pudeleid ja kive ning surusid end üle piirdeaedade USAs New Mexicos Albuquerque'is toimuval Donald Trumpi kampaaniaüritusel.

Enam kui tuhande protestijaga meeleavaldus muutus kaootiliseks ja mitmed protestijad ületasid piiravad metallaiad, kui politsei püüdis neid tulutult tagasi hoida. Vigastatutest esialgu siiski teateid pole, edastas CNN. 

Protestijad üritavad pääseda konverentsi- ja näitusekeskusse, kus USA vabariiklaste tõenäoline presidendikandidaat Donald Trump peab oma kampaaniakõnet.

Albuquerque'i politsei teatel loopisid meeleavaldajad hoonet ka pudelite ja kividega, lõhkudes ühe klaasukse. Ehkki esialgu tuli teateid ka tulistamisest, märkis politsei Twitteris, et nendele teadetele kinnitust pole. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles