G7 tippkohtumisest kergemas võtmes: kes armastab keda, kes pani käe kellele ümber, kes oli kohtumise seksikam mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa liidukantsler Angela Merkel ja USA president Barack Obama eile Jaapanis Shima tippkohtumisel suhtlemas.
Saksamaa liidukantsler Angela Merkel ja USA president Barack Obama eile Jaapanis Shima tippkohtumisel suhtlemas. Foto: SCANPIX

Seitsme juhtiva tööstusriigi G7 tippkohtumine muutus kohati justkui mõne romantilise komöödia osaks, kui USA president Barack Obama väljendas kõigi ühenduse liikmete armastust Saksamaa liidukantsleri Angela Merkeli vastu, kes omakorda leidis võimaluse Itaalia peaministrit mänguliselt õlast pigistada.

Ülemaailmsele majandusele ning terrorismiprobleemidele keskendunud kohtumiste vahel kinnitas Obama täna ühele Saksa fotograafile, et Merkel on tema isiklike favoriitide nimekirjas kõrgel kohal.

Merkeli kätt pigistades teatas Obama: «Meie armastame teie kantslerit.»

Obama, Merkel ja virtuaalreaalsuse prillid. Fotod: Scanpix
Obama, Merkel ja virtuaalreaalsuse prillid. Fotod: Scanpix Foto: Instagram/Instagram

Eile oli omapoolse žesti teinud Merkel, kes üldjuhul nendega reeglina ei hiilga, pannes käe katuseterrassil vaadet imetledes Itaalia peaministrile Matteo Renzile ümber.

Renzi omakorda osales tihedas võistluses kohtumise kõige ihaldusväärsema mehe tiitlile, tema esikonkurendiks oli sealjuures Kanada peaminister Justin Trudeau.

Itaalia peaminister Matteo Renzi G7 tippkohtumisel Jaapanis.
Itaalia peaminister Matteo Renzi G7 tippkohtumisel Jaapanis. Foto: JIM WATSON/AFP

Jaapani meedia ja üha kasvav naisaustajate armee on G7 tippkohtumise ajal suutnud omajagu ruumi pühendada ka 44-aastase kanadalase isikule.

Kanada peaminister Justin Trudeau.
Kanada peaminister Justin Trudeau. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS

G7sse kuuluvad USA, Jaapan, Suurbritannia, Prantsusmaa, Saksamaa, Itaalia ja Kanada,

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles