Türgi reisisaatja rahuldas end reisija peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: AP/Scanpix

«Tundsin kiusatust ja tegin seda,» kommenteeris oma tegu Metro Turizmi bussifirmas reisisaatjana töötav isik, kelle kohta on teada vaid tema initsiaalid G. G. ja keda süüdistatakse magava naisreisija (teada initsiaalid C. D.) peale masturbeerimises. Buss oli teel Istanbuli, kirjutatakse Hurriet Daily Newsis. 

Intsident leidis aset 24. mail varahommikul, kui G. G. alustas väidetavalt C. D. lähedal enese rahuldamist samal ajal, kui naine magas. Naine ärkas imelike helide peale ja nägi reisisaatjat masturbeerimas veidi enne seda, kui ta oma teoga kulminatsioonini jõudis.

C. D. ees ja taga istusid inimesed ja naine karjatas, kui sai aru, mis teoksil on. Sperma tabas teda ja tema istet. Samas bussis olnud naisadvokaat aitas kannatanut ja seejärel kutsuti järgmises peatuses politsei.

Kuna masturbeerija oma teo üles tunnistas, olid bussifirma juhatuse liikmed sunnitud intsidenti tunnistama. See aga põhjustas avalikkuse suure pahameelelaine. «Algselt ei uskunud me, et midagi sellist üldse võimalik on. See ei kõlanud reaalsena, et midagi sellist võiks juhtuda bussis, mis on inimesi täis,» sõnas juhatuse liige Mustafa Yıldırım Hurrietile ja nimetas juhtunut haigeks.

Täiendatud 17.22

Türgi pikaliinibussis reisisaatja eneserahuldamise objektiks langenud naine on nüüd läbielatust rääkinud ja ütleb, et esialgu ei uskunud teda bussis olnutest keegi.

«Naisi maha suruv ühiskond ja asjaolu, et naistevastased kuriteod jäävad karistuseta, on taoliste tegude süütenööriks. Kuna konkreetseid samme asjaolude parandamiseks ei tehta kasutavad taolised inimesed olemasolevat olukorda ära,» ütles C.D. Türgi ajalehele BirGün ja lisas, et vastureaktsioon aitaks taolisi situatsioone tulevikus ennetada.

Peale sündmuse avalikuks tulemist, võttis meedias sõna ka bussifirma auesimees ja rajaja, Galip Öztürk, avaldades arvamust, et kogu seiga taga on Fethullah Gülen oma paralleelstruktuuriga, et bussifirma nime mutta tampida.

Paralleelstruktuuri mõistet kasutavad Türgi juhtiva partei liikmed, et viidata USAs asuva moslemist akadeemikule, Fethullah Gülenile, keda nad süüdistavad soovis valitsust kukutada.

Paralleelkõnts. Me teame, et olete reeturid ja, et üritate Metro Turizmi rünnata, et lunastada Güleni liikumst. Ma ei ootakski teilt midagi muud,» kirjutas Öztürk oma Twitteri kontol, samal ajal jagades ka erinevaid videoid paralleelstruktuurist, tungivalt soovitades oma jälgijatel neid vaadata.

Öztürk ei täpsustanud, kas ta arvab, et Gülen instrueeris reisisaatjat isiklikult magava naisreisija kohal onaneerima.

Metroo Turizmi bussifirma otsib enda sõnul viise, kuidas reisisaatjale võimalikult karmi karistust saada. Ettevõte postitas oma veebileheküljele ka ametliku vabanduse ja rõhutas, et kasutusele võetakse kõik meetmed, et taolisi juhtumeid tulevikus vältida.

Mees, kes magava naise peale end rahuldas, vabastati pärast seda, kui ta teo üles tunnistas. See põhjustas kohalikes naisõiguslastes aga suure pahameele.

«Reisisaatja vabastati pärast tunnistuse andmist. Meie, naised, palume siin, et meile tagataks turvalised reisitingimused bussis. Kas seda on liiga palju tahetud?» küsis üks protestijatest meeleavalduse käigus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles