Mehhiko politsei otsib röövitud jalgpallitähte

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Pulido 2014. aastal Monterreys korraldatud jalgpallimatšil.
Alan Pulido 2014. aastal Monterreys korraldatud jalgpallimatšil. Foto: JULIO CESAR AGUILAR FUENTES/AFP

Mehhiko föderaal- ja osariigipolitsei alustasid pühapäeval laialdast ühisoperatsiooni jalgpallitähe Alan Pulido leidmiseks, kes rööviti kuritegevusest vaevatud Tamaulipase piiriosariigis.

Kreeka klubis Olympiacos leiba teeniv 25-aastane jalgpallur oli naasnud kodumaale pärast klubihooaja lõppu.

"Meil on informatsiooni, et teda peatasid relvastatud isikud ja pärast seda on tema asukoht teadmata," ütles osariigiprokurör Ismael Quintanilla.

Viimastel andmetel peatasid kurjategijad jalgpalluri, kui ta tuli laupäeval koos tüdruksõbraga peolt.

"Ta rööviti, kui oli naasma peolt linna põhjaosas. Meile pole teada, et pantvangistajad oleksid perekonnaga ühendust võtnud," lisas Quintanilla.

Kohalikud ajakirjanikud täheldasid Ciudad Victorias ebatavalist politseijõudude kohalolu tänavatel ja linna kohal lendas vähemalt kaks sõjaväekopterit.

Kohaliku meedia andmetel oli Pulido koos tüdruksõbraga tagasiteel peolt, kui nende auto blokeeriti furgoonidega. Jalgpalluri kaaslane röövimise käigus viga ei saanud.

"Me oleme palunud kuberneri abi Alani otsimiseks," kinnitas Pulido vend Armando kohalikule väljaandele Medio Tiempo. 

Riigi põhjaosas asuvas Tamaulipase osariigis lokkab narkokuritegevus ja inimröövid on tavalised. Mõned teed on niivõrd ohtlikud, et politsei saadab vahel reisijaid kaitsekonvoidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles