David Cameroni parem käsi on süüdi lastest seksuaalsete piltide omamises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Rock.
Patrick Rock. Foto: SCANPIX

Patrick Rockile, Briti peaministri David Cameroni endisele abile, mõisteti süüdistus 20 juhtumis seotuna lastest ebasündsate piltide omamises, kirjutab Independent.

Patrick Rocki süüdistati 20 juhtumis seotuna lastest ebasündsate piltide omamises, kus mees oli laadinud alla pilte alaealistest tüdrukutest seksuaalsetes poosides. Noorim piltidel kujutatud tüdruk oli 10 aasta ja 4 kuu vanune. 65-aastane Rock väitis, et 20 pilti, mis olid laetud tema iPad-i kolme päeva jooksul 2013. aasta augustis, ei olnud ebasündsad.

Southwarki kohtul kulus enam kui kaheksa tundi viie süüdistuse määramiseks. Kolmest sarnasest süüdistusest loobuti. 12 süüdistust ei suudetud kinnitada ning neist loobuti.

Ükski piltidel kujutatud tüdruk ei olnud alasti, kuid süüdistajate väitel olid nad seksuaalsetes poosides ja nappides rõivastes, sealhulgas ujumisriietes ja rinnahoidjates.

Rockile määratakse karistus hilisemal istungil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles