Hillary Clintoni mehevend arreteeriti joobes juhtimise pärast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Clinton
Roger Clinton Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni mehe, endise USA presidendi Bill Clintoni noorem vend arreteeriti joobes juhtimise tõttu Californias.

58-aastane Roger Clinton pääses Redondo Beachi vanglast vabadusse pärast 15 000 dollari suuruse kautsjoni tasumist, edastab BBC.

Roger Clinton peab kohtu ette astuma 2. septembril.

Redondo Beachi politsei teatel pidas liikluspolitsei Clintoni kinni pärast seda kui nad said kõne, et üks juht tekitab liikluses ohuolukordi.

Politsei võttis mehe kinni, ta viidi Redondo Beachi vanglasse, kus taheti uurida, kas ta on joobes, kuid ta keeldus sellest viidates seadusele ja inimõigustele.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil Roger Clinton on pere mainet, kaasa arvatud poliitikust venna ja vennanaise au määrinud. 

Liikluspolitsei tabas Roger Clintoni joobes olekust ka 2001. aastal ja ta mõisteti süüdi. Ta vend Bill Clinton andis talle oma viimasel presidendiametis olemise päeval armu selle eest, et ta 1980. aastatel mõisteti süüdi narkotarbimises.

Roger Cintoni nüüdne joobes juhtmine sattus halvale ajale, kuna Hillary Clinton saavutas just ajaloolise võidu, saades põhimõtteliselt juba nüüd demokraatide lõplikuks presidendikandidaadiks.

Clintoni vastaseks «jooksul» Valgesse Majja on suure tõenäosusega vabariiklane Donald Trump. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles