Hispaanias hukkus sarvega südamesse saanud härjavõitleja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP/Scanpix

Hispaanias sai surma 34-aastane mees, kelle leivanumbriks oli «pullipõiklemine» ehk ründavate härgade eest viimasel hetkel kõrvale hüppamine. 

Segovia linnast pärit sepp Juan Carlos Otero osales La Parilla linnas vastavasisulisel festivalil, kui kaotas härja eest manööverdada üritades äkki tasakaalu. Looma sarved tungisid nii läbi tema jala kui rinnaku, läbistades tema südame.

Otero suri teel haiglasse ning linn katkestas härjapidustused. Meest tunti hüüdnime all «Kukk» ning kohalikud kiitsid tema oskusi ohtlike loomadega toimetulekul. Varem oli ta võitnud oma pullipõiklemise kunsti eest mitu auhinda. Oma kodulinnas oli Otero väiksemat sorti kuulsus. 

La Parilla linnapea Esperanza Toquero ütles, et Otero oli õnnetuseni viinud tehnikat harrastanud varem sadu kordi ning teda tabas libisedes vaid kohutav ebaõnn.

Vaata allpool hispaanlase pere ja sõprade poolt loodud videot mehe mälestuseks, millel kujutatakse Otero saavutusi härgade eest põgenemisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles