Ühendriikides tulistati veel ühte lauluvõistlusel osalenud meest (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemad Christina Grimmie mälestusteenistusel.
Vanemad Christina Grimmie mälestusteenistusel. Foto: Elizabeth Robertson/AP

Ühendriikides Chicago linnas tulistati laupäeval lauljat, kes oli osalenud Mehhiko versioonis populaarsest muusikasaatest "The Voice", teatasid võimuesindajad.

Pealtnägijate kinnitusel tulistati 45-aastast Alejandro "Jano" Fuentest kolm korda pärast seda, kui ta oli linna edelaosas tähistanud sõpradega oma sünnipäeva. Telekanali WLS-TV andmetel on mees kriitilises seisundis ja võitleb oma elu pärast.

Sõprade sõnul olid nad autos, kui relvastatud mees sellele lähenes ja Fuentese välja käsutas. Seejärel avas ründaja tule.

Rünnak leidis aset vaid nädal pärast seda, kui tapeti sama muusikasaate USA versioonis osalenud 22-aastane laulja Christina Grimmie. Ründaja lähenes naisele ja avas hoiatuseta tule. Seejärel lasi mees ennast maha. Grimmie toimetati kiiresti Orlando meditsiinikeskusesse, kuid suri seal haavadesse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles