Vene kohus võttis Park-Otel Sjamozero direktori kaheks kuuks vahi alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Park-Otel Sjamozero lastelaagri direktor Jelena Rešetova jääb vahi alla vähemalt kaheks kuuks.
Park-Otel Sjamozero lastelaagri direktor Jelena Rešetova jääb vahi alla vähemalt kaheks kuuks. Foto: Scanpix/Sputnik

Vene Petrozavodski kohus rahuldas uurijate palve võtta kaheks kuuks vahi alla Park-Otel Sjamozero lastelaagri direktor Jelena Rešetova, teatas Interfaxi korrespondent kohtusaalist.

Venemaal Karjalas Säämajärvil uppus laupäeval paadiõnnetuses 14 last. Õnnetusega seoses on kinni peetud viis inimest - lisaks Rešetovale ka tema asetäitja Vadim Vinogradov ning instruktorid Ljudmilla Vassiljeva, Regina Ivanova ja Valeri Krupoderštšikov.

«Kohus on otsustanud rakendada Jelena Rešetova suhtes vahi alla võtmise tõkestavat meedet 19. augustini,» vahendas korrespondent kohtunikku.

Kohtu hinnangul on Rešetova vahi alla võtmine vajalik, sest ta võiks vastasel juhul mõjutada lastelaagri töötajate, instruktorite ja õpetajate ütlusi.

Juurdluskomitee on alustanud kriminaaluurimist ohutusnõuetele mittevastavate teenuste pakkumise ja kahe või rohkema inimese elu nõudnud hooletuse süüdistuste alusel. Süüdimõistmise korral võib süüdistatavaid ees oodata kuni seitsmeaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles