Putin: valimistel valitsegu aus võistlus (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin
Venemaa president Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladimir Putin väljendas lootust, et Ühtse Venemaa kandidaadid näitavad eesseisvatel valimistel ausas valimisvõitluses eeskuju.

«Arvestan, et nad näitavad eeskuju ausas ja korralikus võistluses,» ütles Putin esmaspäeval Moskvas erakonna kongressil.

Riigipea pidas sõlmkohtadeks valimisprogrammi vastuvõtmist ja riigiduuma saadiku kandidaatide nimekirja esitamist.

«Need on tõepoolest põhimõttelised asjad, sest valijad näevad, millega te nendele valimistele suundute. Kodanikud on huvitatud, et võidaks lugupeetud ja asjatundlikud kandidaadid, need, kes tunnetavad ja teavad inimeste vajadusi, kes on meelestatud tegema omakasupüüdmatut tööd riigi ja rahva nimel. Kõiki neid omadusi peavad kandma Ühtse Venemaa kandidaadid,» ütles Putin.

President rõhutas, et Ühtne Venemaa vastutab erakonna valimisnimistuisse kantud kandidaatide eest.

«Kuid ka kandidaadid ise peavad aduma, et nende teod, arvamused ja ütlemised kajastuvad erakonna maines ja Ühtse Venemaa mainet tuleb säästa ja hoida,» rõhutas riigipea.

Putini sõnutsi ei tohi ükski kandidaat, eriti see, kes on üles seatud ühemandaadilises ringkonnas, unustada, et nad ei esinda mitte ainult ennast, vaid suurimat, juhtivat poliitilist jõudu ja peavad alati kõiges tegutsema inimeste huvides.

«See on meie töö,» ütles Putin.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles