Avaldati esimesed fotod Istanbuli terrorirünnakus kahtlustatavatest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videopilt kolmest mehest kõndimas Istanbuli rahvusvaheliste lendude terminalis. Neid kolme meest kahtlustatakse teisipäeval toime pandud Ataturki lennujaama terrorirünnaku toimepanemises.
Videopilt kolmest mehest kõndimas Istanbuli rahvusvaheliste lendude terminalis. Neid kolme meest kahtlustatakse teisipäeval toime pandud Ataturki lennujaama terrorirünnaku toimepanemises. Foto: Reuters/ScanPix

Eile avaldatud CCTV kaamerast saadud pildid arvatavest Ataturki lennujaama rahvuvahelises terminalis terrorirünnaku läbi viinud kolmest mehest heidavad valgust nende tegevusele plahvatusele eelnenud ajal. Täna peeti kinni veel 11 arvatavat terrorirünnakuga seotud isikut. 

Kahlustatavad enesetapupommitajad olid Türgi valitsuse sõnul pärit Venemaalt, Usbekistanist ja Kõrgõsztanist, vahendab Reuters.  

Pildil on näha ründajat püstoliga hukkamas erariietes politseinikku. 
Pildil on näha ründajat püstoliga hukkamas erariietes politseinikku. Foto: REUTERS TV/REUTERS
Pilt mehest, kes arvatakse olevat üks ründajatest ringi kõndimas lennujaama rahvusvahelises terminalis relvaga. Samal ajal on näha, kuidas inimesed peitu jooksevad.  
Pilt mehest, kes arvatakse olevat üks ründajatest ringi kõndimas lennujaama rahvusvahelises terminalis relvaga. Samal ajal on näha, kuidas inimesed peitu jooksevad.  Foto: REUTERS TV/REUTERS
Üks arvatavatest ründajatest terminali ees kõndimas. 
Üks arvatavatest ründajatest terminali ees kõndimas. Foto: REUTERS TV/REUTERS

11 isikut, kes täna Istanbuli politsei poolt kinni peeti on kõik välismaalased, kes politsei arvates tegutsevad Istanbulis ISISe nimel. Arvatakse, et nad on seotud teisipävahilisõhtul Ataturki lennujaamas toime pandud rünnakuga. 

Koidikul läbi viidud reid Istanbuli Basaksehiri linnaosas on viinud sealse terrorismis kahtlustatavate vahistatud isikute arvu 24-ni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles